Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Religija - Kai supranti jos prasmę, tau jos nebereikia

2010.05.27 19:53 patalpino Eco
  • 3
21
Religija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5153 d. Atsakyti   
Pamiršau, kurią dieną Dievas sutvėrė visas fosilijas?
Eco nuotrauka
Eco prieš 5228 d. Atsakyti   
Neskleisk personalios informacijos apie atėjistus, jie mumis stebi ;)
anonimas nuotrauka
anonimas prieš 5229 d. Atsakyti   
religija skatina zmones kariauti, buti homofobikais, netoleruoti kitu rasiu/religiju ir aplamai religija ispazysta kvailiausi zmones kurie tikrai nepasizymi gera logika. daugelis ateistu yra protingi bent jau ir labiau tolerantiski
Nuotraukos nėra
Vartotojovardas prieš 5238 d. Atsakyti   
Religija nereikalingas dalykas..Ir be jos butu geru zmoniu kurie daro gerus darbus ir blogu zmoniu kurie daro blogus...Kad geri zmones darytu blogus darbus tam jau reikia religijos :/
Nuotraukos nėra
Im_just_sayin prieš 5245 d. Atsakyti   
:D Iki parašant tą post'ą man dar buvo likę geri 70 puslapių perskaityt rytojaus seminarui. Aš totaliai nesveikas, kad veliuosi į tuos religinius ginčus. Ok. Iki ryt.
OoS nuotrauka
OoS prieš 5245 d. Atsakyti   
Santvarka viduramžiais vienas dalykas, ryžiaus žygiai ir mokslininkų persekiojimai - kitas. Žiūrėk kaip nenori, Bažnyčios ranka šioj vietoj akivaizdi.
Dėl tikybos mokymo niekas niekur nesikreipia ir greičiausiai nesikreips. Dėl tokio niekniekio vien savo laiką gaila aukot. O mokyklų, kur yra mokoma tik tikybos, yra ne viena ir ne dvi.
Ir abortų drauduimo nebijau. Tiesiog tai bene ryškiausias pavyzdys, kaip religijos kišimąsis gali trukdyti normalų gyvenimą. Tikrai yra daugiau pavyzdžių, gal ne tokių ryškių ir tieisoginių, kur religija paliko savo pėdsaką valstybės vykdomoje politikoje, tik nepamenu dabar. Mano nuomone, išvis Bažnyčia negali turėti jokios įtakos valstybės valdymui. Gerą frazę per simpsonus mestelėjo :) Kaip tikintieji nenorėtų, kad mokslininkai sakytų pamokslus bažnyčioj, taip ir pasauliečiai nenori religijos atstovų kišimosi :)
Žodžiu šiandien užmigsiu ant stalo, jei tuojau pat miegot nenueisiu :D Bus noras - pratęsim ryt.
Nuotraukos nėra
Im_just_sayin prieš 5245 d. Atsakyti   
#13 Dėl viduramžių, tai nemažai istorikų ima atsisakyti tos "tamsiųjų amžių" sąvokos. Imama pripažinti, kad tam tikri pokyčiai Europoje vyko. Kaip tik viduramžiais formavosi daugelis dabartinių Europos tautų. Jos būtent nuo viduramžių skaičiuoja savo kultūros pradžią. Keistas istorinis fenomenas - beveik identiškos feodalinės santvarkos susiformavimas paraleliu laikotarpiu Japonijoje, iš dalies rodo, kad katalikybė ir viduramžiai susiję ne tiek, kiek galvota.
#15 Nežinau prievartinio tikybos pamokų lankymo prieš tėvų valią atvejų. Jei buvo, tai tėvai būtų galėję kreiptis į teismą dėl Konstitucijos ir CK jiems suteiktų teisių pažeidimo (greičiausiai būtų laimėję). O abortų draudimo tu bijai kaip velnio. Šiek tiek užneši į kataliką. :D
OoS nuotrauka
OoS prieš 5245 d. Atsakyti   
Ne apie gražulį kalbu. Dabar konkrečių faktų nepaminėsiu, nes neatsimenu. Buvo kažkokia situacija, kai dar brazius premjeru buvo. Platesniu nei LT kontekstu - abortų draudimai (Lenkijoj? Bijau sumeluot, negarantuoju). Va tau konkretus pavyzdys, kaip religija gali apkartinti žmonėms gyvenimą. Beje, ir Lietuvoj buvo minčių uždrausti abortus, ačiū lenkų rinkimų akcijai.
Kas dar kalbant apie žalą - iš esmės priverstinis tikybos mokymas kai kuriose mokyklose.
Nuotraukos nėra
Im_just_sayin prieš 5245 d. Atsakyti   
#6 Aš kažkaip pasigendu tos religingų politikų padarytos žalos. Prezervatyvų reikia - nusipirk. Užstaisei merginai vaiką - eikit abortą pasidaryt. Nori parodyt, jog palaikai seksualines mažumas - junkis prie Baltic Pride. Ką tas Gražulis iš tavęs atėmė?
OoS nuotrauka
OoS prieš 5245 d. Atsakyti   
Gražulis ne politikas, o Klounas :D
Masių valdymas gerai, kol tai nestabdo progreso, kaip kad viduramžiais. O Bažnyčia toks jau darinys, kad jai progresas žalingas ir jo su juo kovoja.
Nuotraukos nėra
Im_just_sayin prieš 5245 d. Atsakyti   
#6 Politikai, tiesiogiai veikiantys mūsų gyvenimą? Tu čia apie Gražulį? :D
Religija ištisus tūkstantmečius taikiai valdė mases ir tai darė žymiai geriau nei teisė. Masių valdymas yra pliusas, o ne minusas!
OoS nuotrauka
OoS prieš 5245 d. Atsakyti   
Manau, kiekvienas normalus ateistas nelaiko kažkokio pykčio tikintiesiems :) Nebent tie, kurių silpna savivertė ateizmą pavertė religija.
Eco nuotrauka
Eco prieš 5245 d. Atsakyti   
Čia jau kita kalba, krikščionybė - komercinė religija.
Žydai - diskriminuoja kitus, save iškelia.
Aš - ateistas, palaikaintis religijų teigiamasiąs puses.
OoS nuotrauka
OoS prieš 5245 d. Atsakyti   
#7 Sukonkretinau iki krikščionybės. My bad.
Eco nuotrauka
Eco prieš 5245 d. Atsakyti   
Nesutinku! Ypač induistai, budistai, visiškai nereikalaujančios jokių atlygių religijos.
OoS nuotrauka
OoS prieš 5245 d. Atsakyti   
Į tų kontroliuojamų masių sudėtį dažnai įeina ir politikai, t.y. žmonės, tiesiogiai veikiantys mūsų gyvenimus. Arba bent
Nuotraukos nėra
Im_just_sayin prieš 5245 d. Atsakyti   
#4 ir ką tu tame matai blogo? :D
Aspire nuotrauka
Aspire prieš 5245 d. Atsakyti   
as kategoriskai pries visas religijas, tai tik budas efektyviai kontroliuoti zmoniu mases ir semti is tu masiu pinigus ir paklusnuma. . .
Eco nuotrauka
Eco prieš 5245 d. Atsakyti   
Aspire, ne tu vienas toks, bet aš vistiek palaikau religijas, dėl tos pačios prasmės
O kai prasmę suprasi, tada ir neskleisi, o leisi patiem žmonėm suprast.
Aspire nuotrauka
Aspire prieš 5245 d. Atsakyti   
true... jau keleta metu esu ateistas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5245 d. Atsakyti   
Kokia dar bl prasme?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų