Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

Nekaltybės diržas - Jug ir vyrai turi saugoti savo nekaltybę.

2011.05.19 16:58 patalpino cerka
  • 1
2
Nekaltybės diržas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2680 d. Atsakyti   
Mergina uzdejo ir pasisavino raktelius, dabar sisioju atsitupes ir neapsisioju krastu, mergina mano labai patenkinta. Dabar as priklausau jai ir tenkinu ja oraliniu, kada tik ji uzsimano. Tiksliau ji save pasitenkina pati... atsiseda man ant veiduko ir jodineja, o as laizau pute. Esu jos vergas. Per sita daikta, as jai skiriu visa savo demesi, masazuoj ir buciuoju jos kojas. Kiekvienam vyrui tokio reikia. Esu labai laimingas del sito pokycio
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4458 d. Atsakyti   
Labai labai geras dalykas. :) tikrai patikimai apsaugo nuo erekcijos, masturbacijos, lytiniu santykiu. Vyras tampa demesingesniu, paklusnesniu. Patogumo atzvilgiu tai diskomfortas jauciamas tik pirmasias naktis, bet poto organizmas prisitaiko. Gal nepatogu tai, kad ji nesiojant nusislapinti atsistojus pakankamai nelengva, daug lengviau atsisedus, ir erekcijos metu jauciamas sioks toks diskomfortas. Na ir tai, kad siek tiek oda trina, taciau kas ryta patepus kremuku, o periodiskai nuskutant aplinkui esancius plaukus tai jokiu problemu ar diskomforto nesudaro. Sie "narveliai" buna keliu tipu, taip pat gaminami ne tik is plastiko, taciau ir is metalo. Metaliniai yra patvaresni, taciau daugiau sveria. Seip po kasdieniniais rubais tikrai nesimato, o svarbiausia issirinkti tinkama dydi, kad nebutu per daug laisvas ir per daug suvarzantis. Pasirinkus tinkama dydi tai tikrai efektyvi apsauga. :)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų