Yra tokių vyrų, - Kuriems kiaušiniai tik dėl kūno masės duoti...

2013.03.07 patalpino pliumBum
  • 19
8
Yra tokių vyrų,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4216 d. Atsakyti   
Siaip dabar daug ir stipriu moteru, jom net vyru nereik, jos viska puikiai pacios pasidaro. Tai turi but autoritetas visom islepintom damelem. Nes niekada nezinai, kada tave vyrukas paliks, ka tuomet darysit?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4216 d. Atsakyti   
No offense: just an answer:

Citation: Brangusis, aš esu moteris. aš neprivalau būti stipri ir viską spręsti už mus abu,

Brangioji, aš esu vyras. Aš suprantu kad tu neprivalai būti stipri ir viską spęsti už mus abu, bet jeigu nespręsi ir tu ir aš, reiškia viską spręsiu vienas aš, be to ne tik spręsiu aš, bet dar ir turėsiu taikytis, tau įtikti, vien dėl to kad tu esi silpnoji lytis, ir dar dėl to kad esi taip auklėta, be to nebūtina kurti demotyvacijų ir verkti dėl to kad kažkas ne taip elgėsi su tavim kaip tu norėtum, gal būt tu nesi ta vienintele, su kuria jis norėtu taip elgtis kaip elgiasi vyrai su savo nuostabiosiomis, arba jis tiesiog yra per daug drovus, ta tau brangioji reikėtų spręsti pačiai kas svarbiau ar draugystė su juo ar jo riteriškumas(vyriškumas - nesakau kad jis yra moteriškas gal būt jis tik drovisi kai kurių merginų na tų kurios jam patinka šiuo atveju tavęs pvz. ), jeigu jis tau rūpi nežaisk su jo jausmais nes tik įskaudinsi.

Čia netaikau niekam, tik prie to pačio, nes noriu išsakyti savo mintis.
O be to čia kažkas rašė apie tai kad moterys yra karalienės ir t.t, po teisybei tokios karalienės būna įskaudintos vaikinų dėl ko dėl savo puikybės, o po to jos nori turėti lygias teises ir būti feministėmis, bet jeigu tik netyčia pasikeistų įstatymai, ir mielosios merginos pajustumėte savo kailiu kaip yra engiami vyrai, jūs pasigailėtumėte kad kada nors norėjote būti feministės.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4216 d. Atsakyti   
Tai va va kaip musu visuomenej moterys yra vos ne karalienes, kurioms nereikia nieko daryt tai ir kuriamos tokios demo :) gal truputi ir jus,mielosios, uzpakaliukus savo dailius pakrutinkit, ne vien laukit kol vyras viska uz jus padarys. Zinoma, vyras yra seimos galva ir jis turi tureti zodi, bet tai nereiskia, jog reikia ant jo viska suversti. Truputi isaukime is stereotipu, o tai liks Lietuva tokia atsilupus visalaik su tokia savo morale.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4216 d. Atsakyti   
Visai cia ne kiausu kietume esme, vistos to niekada nesupras. Idomiausia, kai jos uzsiima tokia pozicija, kad neva tu privalai vadovaut, bet neduok dieve padarysi ne taip kaip as noriu...
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4216 d. Atsakyti   
#1 , #3 pirma eilutė: "Brangusis, Aš moteris"- čia iš kas antro anekdoto žinome, kad "brangusis" kreipiamasi į savo sutuoktinį. Būnant poroje kreipiamasi: "zuikeli, meškiuk, mažuti, durneli...".
Pasisako, kad esa moteris. Kiekviena pana bent iki 40 metų sakys aš dar jauna ir esu panelė.
Jei dar neaišku- apibendrinu: procentais didžioji dalis vyr. lyties atstovų yra nusivažiavę ir tiek atleidę vadeles, kad moterys priverstinai pradėjo augintis kiaušus ir pradėjo rūpintis bent trim kampais iš keturių. Taigi, jei šį tekstą matytume sakant tą moterį kuri santuokoje gyvena 20-30 metų- tai viskas čia labai realiai atrodo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4217 d. Atsakyti   
aha. paskui kai nuspresi, tai kruva priekaistu pasipils :D kvaila cia demo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4217 d. Atsakyti   
Ketvirtadienis: -Kaip tu nusibodai su ta savo priekabia meile, buk vyras.
Treciadinis: -Kai tai tu nezinojai apie ta mano problema, gal tu manes ne myli?
Antradienis: -Douk man laisves, nustok konroliuoti!
Pirmadienis: -Spresk mano problemas, vyras tu ar ne?

Ir t.t. O kame moralas? Tame, kad reikia ieskoti zmogaus, kuri tikrai pamilsi, su tokiu viska galima ir ramiai aptart ir neprarast jam meiles/pagarbos jausmo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4217 d. Atsakyti   
kas tas "viskas" pagal sita demotyvacija? Taip ir matau kaip panos nori kad "viska" uz jas sprestu ju simpatijos... atsibuskit..

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų