Taip - Aš esu už abortus.

2012.03.10 patalpino Canonas
  • 13
5
Taip
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4141 d. Atsakyti   
#3 Yra tokie dalykai kaip savigarba ir dėmesio trūkumas. Tokie žmonės, kurie stengiasi išsiskirti savo absurdišku išvaizdos stiliumi, nesuvokia, kad individualumas nesibaigia ties išvaizda. Kiek teko bendrauti su tokiais klounais, tai jie išore skiriasi kaip diena nuo nakties, tačiau jų charakteriai yra vienodi kaip vandens lašai - tipiški nesubrendėliai, kurie reikalauja visuomenės dėmesio ir jiems nesvarbu, ar tas dėmesys teigiamas ar neigiamas. Žmonės, kurie atrodo padoriai pagal visuomenės normas, dažniausiai pasižymi unikaliais asmenybės bruožais ir yra vertinami būtent dėl to. Šitas chamas pats pasirinko saviraiškos būdą, būdingą žemesnio už vidutinį išsilavinimo žmonėms, todėl nusipelno būti smerkiamas visuomenės.
#1 Pirmas komentaras, ir net nesugebi parašyti atkirčio prieštaraujantiems? Žiūrėk, aš irgi taip moku: aš parašiau protingesnį ir išsamesnį komentarą, todėl aš esu išmintingesnis už tave, ir tu iškart gali pizdint iš šitos demotyvacijos, nes esi idiotas, kuris niekada nieko protingo neparašys.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4579 d. Atsakyti   
tai jau. o is kur gi patys su savo turginiais ar kad ir firminiais rubais, gal jus patys turejot but isabortinti. kiekvienas daro taip kaip nori ir nera cia jokio prikolo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4579 d. Atsakyti   
kiekvienas yra savitas ir nėr ko smerkt kitų jei jie elgiasi, rengiasi ar atrodo kitaip
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4579 d. Atsakyti   
Jis pries nes pas yra aborto liekena
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4579 d. Atsakyti   
mldc, o jus verksniai galit iskart pizdint is sitos demotyvacijos, su savo moraliniais komentarais

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų