Muzika - Geriausias sprendimas bet kokiai problemai.

2013.02.15 patalpino coliuke_
  • 25
5
Muzika
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4235 d. Atsakyti   
#4 Šiaip hobis. Padeda nuimti stresą - panašiai kaip muzika :)
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4235 d. Atsakyti   
#3 Nuo kada į mano EMOtyvacijas žiūrima rimtai ar ieškoma logikos jose? :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4235 d. Atsakyti   
#2 Aha, pateik bent vieną problemą, kurią būtų galima išspręsti paklausius muzikos. Ir sakydamas "problemą" turiu omeny rimtą bėdą, o ne kažkokį gruzą, kuris praeina išsimiegojus.
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4236 d. Atsakyti   
#1 Nesusireikšmink. Visur būna IŠIMČIŲ.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4236 d. Atsakyti   
Neišlaikiau egzamino? Muzika! Numirė mano šuo? Muzika! Tėvui diagnozavo vėžį? Muzika! Pabrango šildymas? Muzika! Popiežiui atsibodo mulkinti žmones? Muzika! Rusijoje nukrito meteoritas/asteroidas/whatever? Muzika! Ūkio bankas bankrutavo? Muzika! Violetiniai paranojikai vėl bando kelti sumaištį? Muzika! Pamečiau piniginę? Muzika! Ožys kaimynas negražina skolos? Muzika! Coliukė įdejo naują demo? Muzika! 4chan vėl nulūžo? Muzika! Megztukas taikosi į Linkomaniją? Muzika! Namuose dujų nuotėkis? Muzika! Užpuolė gripas? Muzika! Katinas nuvertė nuo lentynos krištolinį dubenį? Muzika! Pana pastojo? Muzika! Suplyšo brangūs batai? Muzika! Gavai baudą už greičio viršijimą? Muzika! JAV atidarė dar vieną kreacionizmo muziejų? Muzika! Namuose užsiveisė skruzdėlės? Muzika! Kaldamas vinį pataikei plaktuku į pirštą? Muzika! Po smagaus vakaro galva plyšta, pusryčiai kyla gerkle ir apskritai jautiesi kaip šūdas, pervežtas per Kauno kelius? Muzika visu garsu - juk tai geriausias sprendimas bet kokiai problemai.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų