Laikas parodo, kurie žmonės būdami - draugais tokie ir lieka, o kurių statusas pasikeičia tik iki pažįstamų.

2012.07.10 patalpino coliuke_
  • 80
11
Laikas parodo, kurie žmonės būdami
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#8 Būtų gerai, jei čia kas nors mokėtų už tokį neva advokatavimą. Žinoma, kad esmė ne tame, kas tikras, o kas ne, nes dažnai daugelis daro Netikrojo Škoto klaidą. Be to, argi čia mūsų reikalas yra spręsti, kas subrendo, o kas ne ir nurodinėti, tu daryk tą arba aną, nes manai, kad geriau žinai. Toli gražu taip nėra.

Replikuodamas, kad Coliukės demotyvacijos tuščios, pirma neskubėkime teisti. Tad atsiverčiam nepatikrintųjų skyrelį, ten dar daugiau rasi tuščių demotyvacijų. Kiek pakliūna į pradinį puslapį, o žiūrint ne vien Coliukės demo, tai mano nuomone yra ir kitų tuščių demotyvacijų, kurios nei džiugina, nei liūdina. Ir galvoji, kad tiesiog dar viena demotyvacija skirta užkišti eteriui. Taigi klausimas, kodėl būtent čia juodinama vien Coliukė? :) Juk yra ir daugiau kitų, kuriuos galima pajuodinti ir apdrabstyti srutomis. Bet pastebėkime, kas tokius dalykus daro? Matyt, pačiai aišku kaip diena, kad tokie dalykai daromi kaip tik ne iš brandos, o iš pykčio, neapykantos ir nesupratimo. Taigi, kam čia labiausiai reikia tos brandos, a? ;]

Tamstele, dėl 2x2, susirask 2+2=5 straipsnį wikipedijoje. Antra, jei manai, kad 2x2 visur ir visada teisinga, tai turiu nuvilti, kad atsakant į šį klausimą: "Jeigu šiandien lauke yra 0 laipsnių, o rytoj bus dvigubai šalčiau, tai kiek laipsnių bus rytoj?" Vadovaujantis tokia pastarąja logika, pradėtum šlubuoti ;] Taip, kad nesiūlau vien Coliukės teisti tokiais artiniais, nes tą praktiškai būtų galima padaryti su visais. Keista, kad to niekas ir nesiruošia daryti. Nesiruošia perauklėti visų niolikinių esančių demotyvacijoje, liečiant tiek vaikinus bei merginas.

Kas dėl Synechdochės, jis gana gudriai žaidžia esančiais Tabu. O, diskusijos yra beprasmės. Dauguma teiginių yra pritemtpi už ausų. Visada atsiras tas požiūrio taškas, kuriame nėra ir nebus kompromiso t.y. beprasmė diskusija išsivystys.

Norint rimtai panagrinėti šiuos klausimus, tai filosofijos, teologijos, skepticizmo etc. užuomazgos turėtų būti gerai išvystytos. Neužtenka vien 10 teiginių išsirinkti parašyti demotavacijoje, kurie būtų palankūs savo įrodinėjimams, kas vertas pagarbos, o kas ne. Ir taip pat vienu teiginiu deterministiškai nuspręsti demotyvacijos antraštėje. Deja, taip nesidaro ir visada liks nesutinkančių.

Kitas dalykas ir kas svarbiausia, jei kam kas nepatinka, tai tas gali praeiti pro šalį, palaikęs liežuvį už dantų. Man ir praktiškai yra nepatinkančių demotyvacijų, bet per daug jau nejuodinu kitų taip vaikiškai, kad tu toks ir anoks, žodžius gydytis reikia. Keista, bet tokiame vaikų darželyje ne kiekvienas yra pajėgus tai suprasti, kad jiem patiems to reikėtų. Dar geriau, parašyti kokiam O. Lapinui, nes matyti labai daug liguistų iš pažiūros infantilių beždžionių.

Jeigu ko nesupratai, klausk ;]
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4376 d. Atsakyti   
#9 Snarglė. :D :D Tai eik rimtų žiūrėt ir diskutuok tai ne vis tiek atlendi ten, kur nėra, ką pasakyt. Ir neklijuok man tų demo mano gyvenime, po velnių. Aš gyvenu puikiai nė viena demo neatspindi mano gyvenimo visiškai. Įsikalk į galvą pagaliau. "Spaminu" tam tikrai auditorijai, o tau nebūtina kišt nosies vien dėl to, kad kažkas nepatinka. Ar gal po visom mano demo prispamink? Vis tiek neturi ką veikt, jei skaitai tokius "myžčiojimus". ((:
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#8 Tai va :) Ateini į demotyvciją pažiūrėt rimtų demo, padiskutuot ar šiaip pasijuokt, tai ne, prispaminta kažkokios trylikinės snarglės demo, kaip jai nesiseka meilėje, koks jos sunkus gyvenimas ir kaip ji ieško tobulo vyro. Nu rimtai, kur žiūri moderatoriai, kad išvien tvirtina šitus myžčiojimus. Arba iškart pervadinkit webą į emotyvacija.lt ir tegu colė-snarglė su savo advokatais kuria šitus verkšlenimus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#6 taip ir maniau, kad tu greitai čia pasirodysi, gerbiamas advokate :) esmė ne ta, kas tie tikrieji vyrai yra, o ta, jog coliukei reikėtų į save pažiūrėti, ar subrendo ji psichologine prasme tiems tikriems vyrams. sprendžiant iš jos "kūrinių" - tikrai ne :)
dėl paverkšlenimų. kadangi dauguma jos demotyvacijų 'tuščios', tai jos ir nesulaukia jokių argumentuotų nuomonių. paprasčiausiai nėra, dėl ko argumentuoti. 2x2=4 <- prašau, paargumentuok ką nors :)
pažiūrėk į Synecdoche demotyvacijas. galbūt daugelis ir nepritaria jam, bet po jo demotyvacijomis vyksta diskusijos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
o dieve, zoliuke mane jau nuo taves rmt pykina :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#3 Atleiskite, panele, bet aš tikrai dar nemačiau nei vieno kritiško komentaro po Coliukės demotyvacijomis.. Tik kažkokie paverkšlenimai.

Beje, tai gal imk ir visiems čia papasakok, kas tie tikrieji vyrai yra? Manau, tikrai bus daugeliui įdomu išgirsti argumentuotas bei kritiškas nuomones. (:
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#4 ką būtent pergyventi?
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4376 d. Atsakyti   
#3 Tai ir kursiu nereikia dėl to pergyventi. Tikrai kursiu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
#2 jei nusirisčiau iki to, kad pradėčiau kurti tokias demotyvacijas kaip tu, tikrai savim nesididžiuočiau. žinai, jei tu pastoviai sulauki švelniai tariant kritiškų komentarų po savo demotyvacijom, tai galėtum ir susimąstyti. nors tikrai juokinga, kai tu čia apie tikrus vyrus svaičioji, tai gal kurk toliau ;)
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4376 d. Atsakyti   
#1 Nea, tau čia palikau, kad galėtum sukurt ir didžiuotis savim.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4376 d. Atsakyti   
na kokia gi tokių 'demotyvacijų' prasmė??? parašo kažkokį akivaizdų dalyką ir jau patvirtinta demotyvacija. dar nesukūrei 'laikas parodys, tuoksimės, ar skirsimės', 'laikas parodys, kokį darbą dirbsiu' ir t.t.?

sorry, bet jau įgrisai, coliuke.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų