Galvok, galvok ką sakai, - Nes paskui bus blogai.

2013.03.25 patalpino mikruske
  • 11
7
Galvok, galvok ką sakai,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4212 d. Atsakyti   
#6, lol toli grazu ne =D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4212 d. Atsakyti   
#5 išprotėjoo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4213 d. Atsakyti   
to kamštelis: protingai sneki =D, nu gerai =), protingai su protingais zmonemis =D(pabandysiu, nezinau ar pasiseks =D, lol, niekad nebandziau ) , gyvenam tik viena karta, komoj nebuvai as irgi, negalim zinoti(zinau kad pasakiau nesamone), bet sakysim, as optimistas =D, yra naudojamas kaip atmazas daryti nesąmonėms(tikrai ne del to, nesamones daro del to kad zmonems malonu, is tavo sneku supratau kad ne karto gyvenime nebandei, itariu ne nesupranti koks malonumas pasijusti kvaileliu, parodyti kitiems kazka tokio, tai tarsi tavo pacio pasaulis, kuriame tu gali daryti ka tik nori, ir buti kuom tik nori =D, ir tai patikek manimi teikia didziuli malonuma =D, nekalbu apie prisigerima koki, ar kazka panasaus , juo lab kad mes visi zmones ir visi pridarom savu nesamoniu, pazek vieni prisigere kiti prisiruke, kiti dar kitaip.), Geriau jau nuveikti kažką prasmingo(sutinku, visiskai pilnai, tik dar noreciau pridurti ne sau o kitiems, ka nors del kitu, ant sirdies bus maloniau man/tau paciam ) nes žmonės susišika gyvenimą(labai galimas variantas =D, ipac kai ju kiti nesupranta, ir paskui prisigalvoja visokiu dalyku apie tuos zmones paskui pradeda sneketi =D ), ir paskui prisigalvoja visokių reinkarnacijų ir rojų su pragarais(ne del to =D, tai tikejimas =D, leidzia dievobaimingiems zmonems pasijusti geriau, jaigu labai blogai sekasi arba kazka skauda(kalbu neapie fizini skausma )), dar leidzia(nu sakysim dbr tu buvai geras siam pasaulyje arba blogas, tai tau dbr bus rojus arba pragaras/ o gal kitas gyvenimas =D, tu nzn kas bus, bet tai teikia malonuma, paguoda kad gal kazkada ateityje tu busi vis dar egzistuosi(jeigu tai butu mano vieno nuomone, tikejimai butu nebemadingi)) nes nesugeba susitaikyti su tuo, kad visą gyvenimą ištaškė durnystėms(na nemanau kad del to, kartais ir tokiems zmonems nesiseka, kurie to patys neprisiprase(nieko blogo nepadare)).

P.S: dar del viso gyvenimo istaskyto durnystems =D, gyventi svajonese kurios galbut niekada nebus realybe =D(tfu tu blemba susigraudinau =D(nieko tokio )), yra zymiai maloniau negu matyti realybe tokia kokia ji yra, ka tu matai kiekviena diena vaziuodamas i darba/ mokykla, ziuredamas pro langa, matai purvina snieguota kiema, laukus asfaltus, o as pasukes biski smegeneles, as galiu matyti visiskai ta paty, bet pasukes biski smegeneles as galiu pamatyti tai kaip ZiEmOs MiKrObAi, stoja i kova su artejancio pavasario sargybineis =DDDDDD, arba eidamas namo pavasi kai kartkartems pamatau gulinti be samones nuo gerimu seneli(as galiu isivaizduoti kad jis yra senelis nusileides is pasaku pasaulio su didziule verta patirtimi =D), dar galiu isivaizduoti ir tai kad visos moterys, merginos, paaugles =D, yra graziausios pasaulio senjoritos =D, bet nenoreciau =D, buan ir bjauriu =D. Tai tiek ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4213 d. Atsakyti   
O dieve...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4213 d. Atsakyti   
Tu prieš išeidamas pasakysi "galėjau neiššvaistyti gyvenimo nesąmonėms". Nesuprantu, kodėl faktas, kad gyvenam tik kartą, yra naudojamas kaip atmazas daryti nesąmonėms. Geriau jau nuveikti kažką prasmingo, nes žmonės susišika gyvenimą, ir paskui prisigalvoja visokių reinkarnacijų ir rojų su pragarais, nes nesugeba susitaikyti su tuo, kad visą gyvenimą ištaškė durnystėms.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4213 d. Atsakyti   
Ir kodel ??? Ogi todel kad pries pat mirti nesvarbu kada ji ateis anksciau ar veliau, as issitatuiruociau savo mylimos moters varda ant krutines jaigu tokia kada nors turesiu, kad islikciau su ja amzinai =D, ir pires isseidamas pasakyciau =D, VELNIAS, BET BUVO VERTA TAIP VELNISKAI NUGYVENTI SAVO MIELA GYVENIMELIIIIIIIIII !!!!!!!!!! =DDDDDDDD.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4213 d. Atsakyti   
Parsiukas norejo susilti ir susilo ir tai prasmes nekeicia, priesingai jam kaip tik del to geriau nes tas zmogus kuris ji iskepe, isgelbejo nuo zemisku problemu, moralas labai paprastas, daryk ka nori ir lauk to kas bus nesvarbu gera ar bloga, nes jei galvosi kiekveina minute ka daryti, pabaigsi taip ir nepagyvenes tai koks skirtumas, gyventi ir saugotis bites igelimo ar isvosi negyventi =D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų