25 įpročiai, - Kurių verta atsisakyti

2012.12.01 patalpino coliuke_
  • 15
4
25 įpročiai,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4322 d. Atsakyti   
Buvau peržiūrėjęs coliukės demotyvacijas keles ir buvau radęs panašias kitų autorių. Paskaitęs komentarus pamačiau kitų autorių demotyvacijose autorių niekinimo yra, bet mažai, o coliukės tai pilna. Mano išvada būtų tokia, kad jei keli žmonės kurie jaučia pykti coliukės demotyvacijoms ar net jai pačiai padaro galima sakyt reklama. Poto šimtai kvailų ar neturinčių savo nuomonės asmenų tiki ir nori tikėt kas rašoma komentaruose. Net nespėję įvertint niekint pradeda ją. ŽMONĖS turėkit savo nuomonę, o ne elkitės kaip pagal bandos jausmą, vienas pasakė tai ir visa šutvė iš paskos. Beje coliuke esi šaunuolė, kad išlieki mandagi tokiose situacijose :)
coliuke_ nuotrauka
coliuke_ prieš 4322 d. Atsakyti   
#1 Parodyk mums pavyzdį, protingasis žmogau. :))) Nes kaip žinia komentatoriai visada eina lengviausiu keliu. :)))
CRONUS nuotrauka
CRONUS prieš 4322 d. Atsakyti   
#1 tai pirmyn - kurk
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4322 d. Atsakyti   
nesamone vel sukure coliuke o siknu laizytojai adminai patvirtino ?ble jei jus norit taip jau tvirtint daugiau demo tai sukurkit jas o ne tvirtinkit kaip ''kuuuuu kakakariku'' tokio tipo vaiku kurtas ale tipo demotyvacijas

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų