Dėmesio! Šis demotyvatorius nėra patikrintas ir patvirtintas.

AE propoganda - Kam išdrįsi paprieštaraut?

2012.09.28 18:27 patalpino Petranauskas
  • 4
4
ae, statytojai, meluoja, zmonems, kad, 60, metu, jiem, tarnautumeme
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4386 d. Atsakyti   
Arba bus kaip su valdovu rumais , vis pinigu truksta :(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4390 d. Atsakyti   
Jei čia rimtai paskaičiuota, tai ragas gi bus :(. Viskas pabrangs, atlyginimai nedidės. Kas liks iš Lietuvos Lietuvėlės? Vinintelis daiktas, kuris galbūt kiek gelbės - išaugęs darbo vietų skaičius AE statybos metu (bet jei atlyginimas bus minimalus, tai kas statys? :D) ir gal užsienio investicijos Visagino regione ir pagyvėjimas statybos verslo sektoriuje. Bet paprasti lietuviai kažin ar tai pajus.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4390 d. Atsakyti   
1# pirtariu , lietuvai nereikia elektrines , nes tai galimas planas pasisavinti dali pinigu , ir beje kam mums nauja jei dar nesugebejom uzdaryt senosios ?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4390 d. Atsakyti   
Turbut daug kam ir taip aisku, kad Lietuvai neapsimoka statyt AE, bet turbut vistiek bus statoma, nes kazkas nuo to gerai pasipelnys. Be to ten gale turbut nereiktu skaiciuot koeficiento, o tiesiog ta suma kuria jie pasiema nuostoliams, eksplotacijai ir pelnui t.y. 47,6-15=32,6. 29,12+32,6=61,72 (centai). Bet kokiu atveju uz toki malonuma moket teks brangiau.
Grįžti į viršų